(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. Математика, механика, информатика сериясы, 2012)
В этой работе рассмотрена задачи математической физики. Задачи математической физики формулируются в виде основного дифференциального уравнения и дополнительных условий. Дифференциальная задача cведется к системе линейных алгебраических уравнений путем замены дифференциального оператора разностной схемой. Были вычислены формулы резольвент. Бұл мақалада математикалық физи- каның есептерi қарастырылды. Ма- тематикалық физиканың есептерi негiзгi дифференциалдық теңдеуден және қосымша шарттардан тұра- ды. Дифференциалдық оператор ай- ырымдылық схемамен алмастырылып, алгебралық теңдеулар жүйесiне келтiрiлдi. Резольвентасы айқын түрде есептелiндi.