(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. Математика, механика, информатика сериясы, 2011)
Путем анализа граничных условии двух типов из числа многомерных задач для параболических по Петровскому систем выделяются некорректно поставленные, затем они сводятся к классу условно-корректных. Шекаралық шарттарды талдау арқылы Петровскийше параболалық жүйелерге қойылған екi түрлi көп өлшемдi есептерден қисынсыздары бөлiп алынады,олар шартты қисындылар санатына жеткiзiледi.