(untitled) (ҚазҰУ Хабаршысы. Математика, механика, информатика сериясы, 2011)
В данной работе исследуется трехточечная краевая задача для сингулярно возмущенных интегро-дифференциальных уравнений третьего порядка. Приводится алгоритм построения равномерного относительно t ∈ [0; 1] асимптотического приближения решения y(t;ε) задачи с любой степенью с точности по малому параметру. Бұл жұмыста үшiнштi реттi сингулярлы ауытқыған интегралды дифференциалдық теңдеулер үшiн үш нүктелi шекаралық мен зерттелген. Кiшi параметр бойынша кез-келген дәлдiкпен берiлген есетеу бiрқалыпты асимптотикалық жуықтауын кұрудың алгоритмi келтiрiлген.