Два класса условно-корректных задач для параболической системы. Параболалық жүйеге қойылған шартты-қисынды екi түрлi есептер (ҚазҰУ Хабаршысы. Математика, механика, информатика сериясы, 2011)
Путем анализа граничных условии двух типов из числа многомерных задач для параболических по Петровскому систем выделяются некорректно поставленные, затем они сводятся к классу условно-корректных.Шекаралық шарттарды талдау арқылы Петровскийше параболалық жүйелерге қойылған екi түрлi көп өлшемдi есептерден қисынсыздары бөлiп алынады,олар шартты қисындылар санатына жеткiзiледi.