О мощности полурешетки Роджерса в иерархии Ершова. Ершов иерархиясындағы Рожерс жарты торының қуаты туралы. (Вестник КазНУ. Серия математика, механика, информатика, 2011)
Данная статья показывает, что мы можем легко построить семейство, состоящее из любого заданного числа элементов, такое, что полурешетка Роджерса состоит из одного элемента.Бұл мақаланың мақсаты, Рожерс жарты торының қуаты бiр элементтi болатындай кез келген элементтен тұратын үйiрдi оңай құрастрып алуға болатынын көрсету.