Асимптотика решений трехточечных краевых задач для интегро-дифференциальных уравнений с малым параметром. Кiшi параметр бар интегралды-дифференциалдық теңдеулер үшiн үш нүктелi шекаралық есептердiң шешiмдерiнiң асимптотикасы. (Вестник КазНУ. Серия математика, механика, информатика, 2011)
В данной работе исследуется трехточечная краевая задача для сингулярно возмущенных интегро-дифференциальных уравнений третьего порядка. Приводится алгоритм построения равномерного относительно t ∈ [0; 1] асимптотического приближения решения y(t;ε) задачи с любой степенью с точности по малому параметру.Бұл жұмыста үшiнштi реттi сингулярлы ауытқыған интегралды дифференциалдық теңдеулер үшiн үш нүктелi шекаралық мензерттелген. Кiшi параметр бойынша кез-келген дәлдiкпен берiлген есетеу бiрқалыпты асимптотикалық жуықтауын кұрудың алгоритмi келтiрiлген.